Mina fem favorithoppbilder på mig och Chassen

Nu när Chassen är under behandling och bara skrittas för hand en kvart om dagen blir det inte så mycket att blogga om som händer på stallet, (förutom om jag rider någon ridskolehäst eller så). Så istället för nya ridbilder eller inlägg så tänkte jag att ni kan få kika på mina favoritbilder på mig och Chassen när vi hoppar, själv sitter jag och gottar mig i dessa mer eller mindre hela tiden och längtar tills han blir frisk igen.


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Sv. ja visst är det så, men det finns faktist vissa som BARA kollar på tex. vallacker när de letar häst men jag är öppen för båda.



Hoppas verkligen att jag kommer få känna den där känslan att "det här är rätt" nu kör vi!



Men är rädd att jag blivit för oberörd genom att hoppat runt och ridit massor av olika hästar och blivit "ifråntagen" från de jag gillat. Men vi får väl se..

Skrivet: 2011-12-28 Klockan: 20:47:08
Blogg: http://wherethesidewalkcracks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Tillbaka till startsidan

Jag som skriver på bloggen heter Sara och är 17 år gammal. På bloggen skriver jag om min vardag tillsammans med D-ponnyn Chasmir. Träning, tävling, utrustning och mycket annat smått och gott är bland annat vad man kan läsa om här. Vill du veta mer om oss? Klicka här. Din text...........................................
bloglovin